4o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

www.math-syn-pli.gr                         Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Παρουσιάσεις
Παρακαλώ να ετοιμάσετε την εργασία ή τις εργασίες για τις οποίες ενημερωθήκατε τηλεφωνικά από τον αρμόδιο, για το προσυνέδριο σχολικό σύμβουλο (Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας) για παρουσίαση στο Προσυνέδριο Πληροφορικής Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Η συνολική χρονική διάρκεια της παρουσίασης/παρουσιάσεων είναι 8 λεπτά για τη σχολική σας μονάδα. Παρακαλώ να προετοιμασθούν οι δημιουργοί των έργων(εργασιών) να τα παρουσιάσουν μέσα
σ’ αυτό το χρονικό πλαίσιο (που θα τηρηθεί απαρέγκλητα).
Το υλικό παρουσίασης να κοινοποιηθεί στον κο Μανουσαρίδη (manzac@sch.gr) και στο ΚΕ ΠΛΗΝΕΤ (κο Νικολαιδη, 2310503814, plinet@dide-a.thess.sch.gr) για να στηθεί στους υπολογιστές που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι 16/3/2012 12:00 π.μ.
Αν υπάρχει απαίτηση για ύπαρξη κάποιου ιδιαίτερου λογισμικού θα πρέπει να το δηλώσετε στο ΚΕ ΠΛΗΝΕΤ μέχρι τις 16/3/2012.
ePoster
Όσες εργασίες σας δεν θα συμμετάσχουν ως παρουσίαση θα παρουσιασθούν ως ePoster (φέτος, για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα πλήρους παρουσίασης και των ePoster)
Οι δημιουργοί τους καλούνται να ετοιμάσουν μια ηλ. παρουσίαση 10-12 διαφανειών με χρονισμό (αυτόματη εναλλαγή διαφανειών) και διάρκειας 5-6 λεπτών.
Αν θέλουν και διαθέτουν φορητό Η/Υ μπορούν να το φέρουν και να επιδείξουν το έργο (εργασία) τους παράλληλα με την προβολή του ePoster.
Θα στηθούν 3-4 θέσεις προβολής σε διπλανή αίθουσα του αμφιθεάτρου και οι δημιουργοί των ePoster θα μπορούν να τα παρουσιάσουν (με σειρά εμφάνισης που θα ανακοινωθεί στις 16/3) στο κοινό που θα κινείται μέσα στην αίθουσα.
Δυστυχώς στον χώρο παρουσίασης των ePoster δεν θα υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Το υλικό του ePoster σας να κοινοποιηθεί στον κο Μανουσαρίδη (manzac@sch.gr) και στο ΚΕ ΠΛΗΝΕΤ (κο Νικολαιδη, 2310503814, plinet@dide-a.thess.sch.gr) για να στηθεί στους υπολογιστές που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι 16/3/2012 12:00 π.μ
Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των ePoster θα ανακοινωθεί στις 16/3.
Δρ. Ζαχαρίας Μανουσαρίδης
Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
prosklhsh_4ou

Πρόγραμμα - Πρόσκληση - Προεδρεία Κεντρικού

Ο σχεδιασμός του προγράμματος Κεντρικού Συνεδρίου ήταν μία αρκετά δύσκολη ...

noesis_sponsor2

Τελικά Αποτελέσματα - Συμμετοχές στο Κεντρι

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα 8 προσυνέδρια του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου ...

european_school_radio

Ζωντανή Μαραθώνια Εκπομπή του European School Radio γ

Το European School Radio (http://esradio.mysch.gr), Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, συνεργάζεται ...

chalk

Πρόγραμμα και Τοποθεσία Προσυνεδρίου Χαλκι

ΤΕΛΙΚΑ Πρόγραμμα Η τοποθεσία του προσυνεδρίου Χαλκιδικής ειναι το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου οδός Πολυτεχνείου συντεταγμένες ...