4o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

www.math-syn-pli.gr                         Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Μαΐου 2012



Ο σχεδιασμός του προγράμματος Κεντρικού Συνεδρίου ήταν μία αρκετά δύσκολη διαδικασία. Οι εργασίες αρχικά χωρίστηκαν σε θεματικές ενότητες και στην συνέχεια δώθηκε μία ιδιαίτερη προσοχή στην ομαδοποίηση των εργασιών, ανά νομό την ίδια μέρα, ώστε να υπάρχουν διευκολύνσεις στις μετακινήσεις.
Περαιτέρω το πρόγραμμα πέρασε ένα νέο φίλτρο ώστε οι αναχωρήσεις των σχολείων της επαρχίας να μην ειναι αργά το απόγευμα.
Είναι ευνόητο ότι σε ένα προγραμμα δε μπορούν και οι 151 εργασίες να έχουν ολες πρωινή ζώνη. Το νέο αυτό προγραμμα έχει ήδη αποσταλεί στο τυπογραφείο για την παραγωγή συνεδριακού εντύπου.
Η συμμετοχή σε ένα τόσο μεγάλο συνέδριο (το μεγαλύτερο στην Ελλάδα) πρέπει να θεωρείται χαρά και όμορφη προσμονή για όλους. Ειναι μια γιορτή για τους μαθητες και τους εκπαιδευτικούς και έτσι πρέπει να μείνει.
Τα σχολεία τα οποία συμμετέχουν σε παρουσιάσεις κεντρικής σκηνής δεν χρειάζεται να μεταφέρουν ΗΥ και προβολικό στο χώρο, αφού όλες οι εργασίες απο τα προσυνέδρια ειναι συγκεντρωμενες και θα προβληθούν από ένα κεντρικό ΗΥ.
Αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για συμπλήρωση της εργασίας που υπέβαλαν, τότε πρέπει άμεσα να ενημερώσουν με email τους αντιστοιχους σχολικούς συμβούλους για να δρομολογηθεί η έγκαιρη μεταφορά των εργασιών. Αυτό δε μπορεί να συμβεί πέρα απο την Πέμπτη 3 Μαΐου- ημερομηνία που “κλειδώνουν” οι εργασίες και μεταφέρονται στον ΗΥ του Νοησις. Πέρα απο αυτήν την ημερομηνία, δεν επιτρέπονται οι αλλαγές, ουτε οι προσθήκες τελευταίας στιγμής (με stick και email).
Για τα σχολεία που συμμετέχουν με e-Posters στο χώρο του φουαγιέ του Νοεσις, θα στηθούν κατάλληλα εκθεσιακά stands με την ετικέτα του σχολείου.
Εκεί στην αρχή της συνεδρίας που ανήκουν, οι μαθητες και οι εκπαιδευτικοί με το δικο τους προβολικό και laptop θα παρουσιάζουν την εργασία τους. Μπορούν επίσης να φέρουν αφίσα-banner με εκτυπωμένο το όνομα του σχολείου και του τιτλου της εργασίας για να κολληθεί δίπλα στο χώρο προβολής.
Φέτος για τα e-posters θα υπάρχουν εκπλήξεις με την διοργάνωση του e-posters Show, σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμενο με κινητες εξέδρες στο ισόγειο του Νοησις. Θα δώσει ένα ομορφο παλμό ενός νεανικού ψηφιακού φεστιβάλ.
Ειναι σημαντικό μέχρι την Δευτέρα ολα τα σχολεία (κεντρικής σκηνης και e-posters) να έχουν ολοκληρώσει την αποστολή email στην περιφέρεια για τον ακριβή καθορισμο αριθμό μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο λόγος είναι για να προετοιμαστεί κατάλληλα το υλικό που θα δωθεί στους μικρούς συνέδρους, (τσάντες, εντυπα και κουπονια catering). Η παρακολούθηση του συνεδρίου και απο άλλους μαθητές, γονεις και εκπαιδευτικους είναι ευπρόσδεκτη, όμως δεν μπορουν να δωθούν σε αυτούς, συνεδριακό υλικό, λόγω του περιορισμένου αριθμού.
Σας περιμένουμε με χαρά στο Νόησις, στις 8 και 9 Μαϊου.

Εργασίες για την Κεντρική Σκηνή
e-Posters
Πρόσκληση
Προεδρεία

Διευθύνσεις Ζωντανών Μεταδόσεων

http://vod.sch.gr/video/iptv/646

εφεδρικός για vlc:
http://vod.sch.gr:8181/2012-05-08-noesis

public video servers:
www.kmaked.eisodos.com
http://www.livestream.com/kmaked

Watch live streaming video from kmaked at livestream.com

συντεταγμένες πλοηγού : 40.5617485,22.9950600


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
prosklhsh_4ou

Πρόγραμμα - Πρόσκληση - Προεδρεία Κεντρικού

Ο σχεδιασμός του προγράμματος Κεντρικού Συνεδρίου ήταν μία αρκετά δύσκολη ...

noesis_sponsor2

Τελικά Αποτελέσματα - Συμμετοχές στο Κεντρι

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα 8 προσυνέδρια του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου ...

european_school_radio

Ζωντανή Μαραθώνια Εκπομπή του European School Radio γ

Το European School Radio (http://esradio.mysch.gr), Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, συνεργάζεται ...

chalk

Πρόγραμμα και Τοποθεσία Προσυνεδρίου Χαλκι

ΤΕΛΙΚΑ Πρόγραμμα Η τοποθεσία του προσυνεδρίου Χαλκιδικής ειναι το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου οδός Πολυτεχνείου συντεταγμένες ...